Aktuellt

Sommartårta - vinn en fin picknickkorg till Midsommar!

Snart är det sommaren som bjuder oss på både festliga dagar och välsmakande bär och frukter. Vi på KåKå tror att det inte finns nåt vackraste än sommartårta. Är du med? Ladda upp en bild med din sommartårta och bli en av dem som vinner en fin picknickkorg fylld med godsaker till Midsommar!

Hur gör jag?

1 Ta en bild på din vackraste sommartårta.

2 Lägg upp bilden på ditt Instagramkonto med en kort beskrivning och hashtagga med #minvackrastesommartårta och @kaka_orkla så är du med och tävlar.

3 Du kan ladda upp så många bilder du vill, varje ny bild högar din chans att vinna.

4 En jury från KåKå AB utser tre vinnare efter tävlings slut vars bilder re-postas på vårt officiella Instagramkonto samt på KåKå:s Facebooksida och Hemsida. 

 

Vad kan jag vinna?

Vinnaren får en fin picknickkorg fylld med godsaker av värde på 1000 kr. Vinnarna delges på Instagram efter avslutad tävling och kontaktas via ett direktmeddelande på Instagram. 

Tävlingsvillkor

1 Tävlingen arrangeras av KåKå AB och pågår mellan 14/5 – 10/6 2018.

2 Tävlingen är öppen för KåKå:s befintliga kunder.

3 Genom att ladda upp din bild och hashtagga den med #minvackrastesommartårta och @kaka_orkla godkänner du ditt deltagande i tävlingen.

4 När du deltar i tävlingen intygar du att du äger rättigheterna till din bild. Om det finns personer på bilden måste de ge dig deras samtycke för att bilden kan komma att användas i marknadsföringssyfte av KåKå AB. När du har laddat upp och hashtaggat bilden med #minvackrastesommartårta och @kaka_orkla intygar detta att du har fått ett samtycke från övriga på bilden.

5 KåKå AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande samt bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. 

6 Eventuell vinstskatt kan komma att behöva betalas av vinnaren. Som tävlingsdeltagare är du införstådd med detta när du är med i tävlingar som administreras av KåKå AB. 

Lycka till!