Inspiration

Kundporträtt och Recept

Klicka gärna in och inspireras av våra kunder. I presentationsmaterialet nedan ser ni några av de kunder vi arbetar med och information om hur de arbetar och erbjuder.

Kanske söker du även recept och inspiration till vad du vill servera och sälja? Klicka då in i vår receptbank och sök runt bland en mängd olika recept inom både bageri, konditori- och kallskänksvärlden. 

Hanis Konditori

Beskrivning

Hanis Café och Konditori kombinerar ett klassiskt konditoriutbud med en modern känsla av Coffee House. Hos oss är du välkommen att sitta ned och njuta av våra matiga, läckra mackor ochsallader. Eller varför inte beställa en kopp gott kaffe och något från vårt breda kaffebröds- och konditoriutbud? Vi har gott om sittplatser och så fort vädret tillåter öppnar vi vår uteservering på torget. Vill du hellre handla över disk och ta med dig våra godsaker går det naturligtvis lika bra. Hög kvalitet, personlig service, trevlig miljö och ett fräscht utbud är viktiga ingredienser i vårt koncept. Får vi dessutom fortsätta vara en varm och inspirerande mötesplats är vi riktigt nöjda.

Alla recept