Inspiration

Kundporträtt och Recept

Klicka gärna in och inspireras av våra kunder. I presentationsmaterialet nedan ser ni några av de kunder vi arbetar med och information om hur de arbetar och erbjuder.

Kanske söker du även recept och inspiration till vad du vill servera och sälja? Klicka då in i vår receptbank och sök runt bland en mängd olika recept inom både bageri, konditori- och kallskänksvärlden. 

Lasse-Maja

Beskrivning

På Lasse-Maja Bageri & Café lägger vi stor vikt vid närhet. Vi vill hela tiden finnas nära vår verksamhet och våra kunder. Samtliga produkter tillverkas därför i vårt bageri i Långedrag. Här sätter vi våra långjästa degar, ser till att stenugnarna håller rätt temperatur, tillverkar vår glass, våra tårtor, sallader och smörgåsar. Ambitionen är att leverera produkter av hög kvalitet. Genom att kombinera nytänkande med stor yrkeskunnighet och personlig service möter vi våra kunders krav och förväntningar. Vi arbetar med de bästa av råvaror, ekologiska så långt det är möjligt, och har miljöns bästa i fokus. Vårt senaste tillskott i sortimentet är glass, som vi tillverkar på italienskt vis. Läckert krämig och mycket smakrik. Vi som drivit företaget sedan 1999 heter Petra och Lars Rittblad. Du hittar oss på två platser i Göteborg, i Långedrag och Majorna. Vi har ett genuint intresse för nya produkter och inspireras av impulser från våra regelbundna resor i Sverige och utomlands. Nu har vi även söndagsöppet! Väl mött!

PDF:

lasse-maja_folder.pdf Alla recept