Kurs

Choklad med Johan Landerhjelm

Intresseanmälan

Vill du lära dig hur man på ett enkelt vis arbetar med äkta choklad? Vill du veta vad det är för skillnad på olika sorters choklad och hur man med olika tekniker kan temperera den? Då är detta en perfekt kurs för dig! Under kursen kommer vi tillverka praliner och chokladkakor på standardchoklad men även Originalchoklad. Vi kommer även gjuta chokladklubbor till drickchoklad. Dessutom kommer vi att gå igenom olika fyllningar från ganache, och enklare chokladmousse. Allt för att du ska få en så heltäckande kunskap inom choklad som möjligt.

Nivå: Grundläggande kunskaper

Antal deltagare: Max 10 personer per tillfälle. Max 2 personer per företag.

Kursavgift: 1500 kr (I kursavgiften ingår även ett startkitt så ni med en gång kan starta med tillverkning av egna Praliner. I startkittet ingår: 1 form till chokladkakor, 2 Pralinformar, samt 4x1kg Belcolade Originchoklad. Värde ca 1300 kr)

Lunch: Ingår

Övrigt: Medtag arbetskläder.

Anmälan: Kursanmälan görs till din säljare. 

Mer information finns i denna PDF.

Program/Schema

LOMMA 24/10

Kl. 09:00-16:00

KåKå Innovationscenter

Anmäl senast 1 oktober

 

ÖREBRO 06/11

Kl. 09:00-16:00

KåKå Innovationscenter

Anmäl senast 23 oktober

 

STOCKHOLM 07/11

Kl. 09:00-16:00

KåKå Innovationscenter/Jästbolaget

Anmäl senast 24 oktober

Kurslista
Startdatum
24.10.2018 - 09:00
Slutdatum
07.11.2018 - 16:00
Max antal deltagare
10
Intresseanmälningar
3
Lediga platser
7
Pris
1500
Intresseanmälan