Kurs

Grundkurs CHOKLAD

Vi lär oss temperera choklad och färga praliner. Tillverkar olika sorters fyllningar för praliner som ganascher och geléer.

Nivå: Grundkurs

Antal deltagare: Max 8 personer per tillfälle. Max 2 personer per företag.

Kursavgift: 750

Lunch: Ingår

Övrigt: Medtag arbetskläder.

Anmälan: Kursanmälan görs till din säljare. 

Mer information finns i denna PDF.

Program/Schema

LOMMA 18/9

Kl. 09:00-15:00

KåKå Innovationscenter

Anmäl senast 11 sept

 

ROTEBRO 25/9

Kl. 09:00-15:00

KåKå Innovationscenter

Anmäl senast 15 sept

 

ÖREBRO 26/9

Kl. 09:00-15:00

KåKå Innovationscenter

Anmäl senast 16 sept

Kurslista
Startdatum
18.09.2019 - 09:00
Slutdatum
26.09.2019 - 15:00
Organisatör
Peter Erlandsson
Max antal deltagare
8
Intresseanmälningar
2
Lediga platser
6
Pris
750