Kurs

Moderna tårtor & pajer

Praktisk kurs där vi kommer utgå från frukten som huvudråvara. Dag ett kommer vara förberedelser av produkterna och dag två ihopläggning och dekoration. Förutom det praktiska arbetet så kommer vi även prata vikten av att känna sina råvaror och hur man ska tänka vid uppbyggnad av en tårta/paj.

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Kursledare: Konditormästare Tony Olsson

Anmäl dig till kundansvarig på mail: peter.erlandsson@kaka.se med fullständigt för- och efternamn samt kundnummer hos KåKå. Anmälan är bindande och skall vara betald innan kurs-start.  

Kursavgift: 1750 kr

Lunch: Lättare lunch ingår

Övrigt: Medtag egna arbetskläder. 

Mer information finns i denna PDF

Program/Schema

LOMMA
19-20/4
Dag 1: Kl. 10–16
Dag 2: Kl. 09-14
KåKå Innovationscenter
Anmäl senast 9 april

STHLM
3-4/5
Dag 1: Kl. 10–16
Dag 2: Kl. 09-14
KåKå Innovationscenter
Anmäl senast 24 april

GBG
9-10/5
Dag 1: Kl. 10–16
Dag 2: Kl. 09-14
KåKå Innovationscenter
Anmäl senast 28 april

Ö-SUND
30-31/5
Dag 1: Kl. 10–16
Dag 2: Kl. 09-14
KåKå Innovationscenter
Anmäl senast 19 maj

BORLÄNGE
7-8/6
Dag 1: Kl. 10–16
Dag 2: Kl. 09-14
KåKå Innovationscenter
Anmäl senast 29 maj

Kurslista
Startdatum
19.09.2016 - 10:24
Slutdatum
19.09.2016 - 10:24
Pris
1750