Namnsort descending Artikelnummer Beskrivning Användning
Äggvåffla 50x40 g 57850

Djupfrysta.Rektangulär våffla, ca 3 cm hög, rutmönster med gyllenbrun stekyta.

Enligt anvisning på förpackningen
Apelsinbröd 8x375g 50387

Fryst kakdeg i stänger färdiga för uppkubbning, ca 380 mm långa.

Efter upptining avbakas degstängerna i ca 190 °C tills de tagit en ljusbrun färg, Medan stängerna är varma penslas de med röd pikeringsgele eller uppvärmd aprikossylt. Dekoreras efter önskemål. När stängerna kallnat skärs de upp i önskade bitstorlekar.
Äppelknyten KåKå 59858

Stigande smördeg, vikt till knyten och fylld med äppelsylt.Djupfryst.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 90mm Bredd ca 90mm Höjd ca 45mm

Halvtina äppelknytena på bakplåt. Pensla och beströ med mandel och pärlsocker. Baka av i 190°C minst 20 minuter.
Baguette 18-20cm 60x90 g KåKå 50132

Halvbakade, djupfrysta baguetter, 18-20 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette 25-27 cm 42x125 g 59453

Djupfrysta halvbakade baguetter, 25-27 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette 30-33 cm 30x175g KåKå 50128

Halvbakade, djupfrysta baguetter, 30-33 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette 54-56 cm 14x400 g 59452

Djupfrysta halvbakade baguetter, 54-56 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette 54-56 cm 22x250g KåKå 50124

Halvbakade, djupfrysta baguetter, 54 - 55 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette råg 42x125 g 59454

Halvbakade, djupfrysta baguetter, 25-27 cm långa

Bakas av direkt från frys i 200 °C i ca 14 minuter. Rekommenderas: ånga i starten av bakningen.
Baguette stenugn 16x430 g 59459

Djupfrysta, förbakade stenugnsbakade baguetter.

Tina baguetterna ca 20-30 minuter i rumstemperatur. Baka av 8-10 minuter i 200 - 210 °C i vanlig ugn, eller 180-190 °C i däckugn.
Baguette vitlök 24x175g 59458

Halvbakat matbröd av fransk baguettetyp fylld med vitlökssmör förpackad i bakfolie

Bakas direkt i påsen från frys i 180 °C ca. 16 min
Bakelsebotten naggade KåKå 59818

Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t ex äppelstrudel, snacks eller piroger Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark

Plocka fram det antal som ska bakas.Tina i ca 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Bottnarna naggas efter upptining och bakas av direkt i 190-200°C i ca. 20 minuter.
Bakelsebotten nr 2 KåKå 59815

Djupfrysta bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t ex äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.

Plocka fram det antal som ska bakas.Tina i ca 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Bottnarna naggas efter upptining och bakas av direkt i 190-200°C i ca. 20 minuter.
Berlinermunk 60x63g 50290

Friterad munk fylld med äppelsylt och toppad med socker.

Produkten tas ur påsen och tinas i rumstemperatur 45 minuter före konsumtion.
Biskvibotten 210x18 g 56336

Djupfrysta, färdigbakade biskvibottnar
Mått Diameter ca 55-65 mm.

Färdiga för tillverkning av biskvier. Stryk upp biskvierna när dom är frusna med smörkräm och doppa i smält choklad. Bör ej frysas efter upptining.
Blåbärshjärta 135x57 g KåKå 56363

Djupfrysta hjärtan av mördeg fyllda med blåbärssylt och vaniljkräm. Bake off produkt.

Tina blåbärshjärtat ca 30-45 minuter. Baka av i 180-190 °C i 20-22 minuter. Låt svalna ca 15 minuter, ta sedan av formen och vänd hjärtat, pudra med florsocker.
Brownies kapsel KåKå 59536

Brownie med chokladtopping

Tina i rumstemperatur ca 30 minuter. Dela i önskad storlek. Kakan är färdig för konsumtion
Budapestbotten 8st 50380

Djupfrysta färdigbakade budapestbottnar klara för använding till bakelser/stubbar och övriga bakverk, 8 x 750g, ca 530x350mm

Tinas i 30 minuter. Fylls med grädde och mandarinklyftor, hallon eller liknande och rullas ihop till en längd.
Carrot cake kapsel KåKå 59538

Djupfryst morotskaka med osttopping

Skär gärna kapseln när den är halvfrusen och dela i önskad storlek. Produkten är färdig för konsumtion efter ca 30 minuter.
Chokladanslag 57x25 cm KåKå 59530

Anslagskapsel av sockerkakstyp med choklad bakad i form, 57 x 25 cm. Anslaget krymper något vid avbakning varför den slutliga produkten är 1-2 cm. Kapselns höjd är ca 4 cm.

Tina i rumstemperatur och använd för tillverkning av bakelser
Chokladapelsin triangel 72 59664

Djupfryst, moussebakelse med chokladtårtbotten, choklad- och apelsinmousse och kanderade apelsinskal. Färdig att servera.

Tina i kylskåp 3-4 timmar. Dekorera och servera kall. Bör ej frysas efter upptining
Chokladhjärta 135x57g 56370

Djupfrysta hjärtan av mördeg fyllda med choklad. Bake off produkt.

Tina chokladhjärtat ca 30-45 minuter. Baka av i 180-190 °C i 20-22 minuter. Låt svalna ca 15 minuter, ta sedan av formen och vänd hjärtat, pudra med florsocker.
Chokladtårtbottn 18Cm 24 59506

Runda traditionella tårtbottnar med kakao, bakade i 18 cm:s formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutgiltiga diametern är 1-2 cm mindre. Höjden ska vara ca 4 cm.

Tina i rumstemperatur och använd för tillverkning av tårtor.
Chokladtårtbottn 24Cm 12 59509

Runda traditionella tårtbottnar med kakao, bakade i 24 cm:s formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutgiltiga diametern är 1-2 cm mindre. Höjden ska vara ca 4 cm.

Tina i rumstemperatur och använd för tillverkning av tårtor.
Chokladtriokapsel 59668

Djupfryst, mjuk chokladkaka med fyllning av mörk-, vit och mjölkchokladmousse. Färdig att serveras. Innehåller två kapslar med måtten 35,5 x 28,5 x 4 cm.

Tina i kylskåp 3-4 timmar. Dekorera och servera kall. Bör ej frysas efter upptining.
Ciabatta Surdeg 50x100g 50389

Ciabatta bröd med surdeg

Tinas ca 40 minuter i rumstemperatur. Grädda 4-6 minuter i varmluftsugn på 210°C.
Croissant Noisette 60x100g 50178

Djupfryst croissant med smör fylld med choklad och hasselnötsfyllning, dekorerad med hasselnötter, färdig att baka av efter upptining.

Tina produkten ca 30 minuter. Baka av i 190-210°C ca 20-25 minuter i vanlig ugn eller 160-180°C i varmluftsugn ca 20-25 minutermed 3-6 sekunders ånga. Öppna spjället efter ca 15 minuter. Upptinad produkt bör ej frysas igen.
Croissant Smör 220x55g 50175

Djupfryst croissant med smör som ska jäsas.

Tina produkten ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs produkten ca 75-90 minuter i 28°C och 80% fuktighet. Baka av i 210-220°C ca 15-18 minuter i vanlig ugn eller 180-190°C i varmluftsugn. Upptinad produkt bör ej frysas igen. Förvaring djupfryst, -18 °C eller kallare.
Croissant Smör Fj 100x60g 50176

Djupfryst förjäst croissant med smör, färdig att baka av efter upptining.

Tina produkten ca 15 minuter och baka av i 160-180°C i varmluftsugn med öppet spjäll.Upptinad produkt bör ej frysas igen.Förvaring djupfryst, -18 °C eller kallare.
Croissanter 100x25g 50163

Minicroissanter, förjästa och färdiga att baka av

Förjästa minicroissanter,
Dansk Wienerstj. 12x310g 59955

Djupfrysta, förjästa wienerdegsämnen med borgmästarfyllning och russin.

Bakas av direkt från frys i 190°C i ca 20-23 minuter.
Digestive kross 20 kg 36506

Spröda krispiga digestivekross

Inom bageri
Donuts choklad 48x58g 50283

Fryst friterad donut doppad i kakaoglasyr och toppad med mjölkchokladflakes.

Produkten kan ätas utan föregående beredning hos konsument. Produkten tas ur påsen och tinas i rumstemperatur i 30 minuter före konsumtion.
Donuts jordgubb 48x58g 50285

Fryst friterad donut med jordgubbsglasyr, toppad med vit strössel.

Ta ur produkterna ur påsen, tina i rumstemperatur ca 30 minuter.
Donuts sockrade 48x50g 50281

Fryst friterad donut toppad med strösocker.

Produkten kan ätas utan föregående beredning hos konsument. Produkten tas ur påsen och tinas i rumstemperatur i 30 minuter före konsumtion.
Drömmar 9x290g 50383

Fryst kakdeg i stänger färdiga för uppkubbning.

Degstängerna är färdiga för uppkubbning i valfri storlek och vikt efter upptining.Baka av småbröden i 160 °C, Om rundare form önskas på drömmarna, rulla de uppkubbade bitarna före avbakning.
Fågelbo osockrad 40x42 g 56331

Djupfryst. Kaka bakad utan vanligt socker, sötningsmedel används istället.

Produkten är färdig för servering efter upptining. Tina över natten i kyl, temperaturen vid upptining bör ej överstiga + 5 °C, RH bör vara under 70 %. Tinad produkt bör täckas med plast för att förhindra kondens och smakpåverkan från omgivningen. Bör ej frysas efter upptining.
Flerkornstriangel 30x105 g 50170

Djupfryst förbakat flerkornsbröd, triangulärt med dekoration av sesam- och linfrö.

Tina brödet ca 30 minuter i rumstemperatur. Baka av 10 minuter i 200 °C. Bör ej frysas efter upptining.
Förjästa spandauer KåKå 59904

Djupfrysta, förjästa wienerdegsämnen, klara att baka av direkt från frys.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 110 mm, Bredd ca 110 mm, Höjd ca 40 mm

Baka av Spandauerna direkt från frys i 180 °C ca 20 minuter
Fralla 150x70g 50364

Fryst degämne. Ljus rund frukostbulle. Vikt ca 70 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 11-13 minuter.
Fralla Vallmo 140x70g 50390

Ljus rund frukostbulle. Fryst degämne.

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 11-13 minuter.
Frestelser pistagesmak KåKå 59862

Djupfrysta frestelser med pistagesmak tillverkade av stigande smördeg och fyllda med pistagefyllning.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 120 mm, Bredd ca 50 mm, Höjd ca 25 mm.

Pensla med ägg och vänd i pärlsocker. Baka av i ca 190 °C i ca 20 minuter.
Fröbräck *140x75g 50395

Fryst degämne, Fröbräck. Vikt ca 75 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 11-13 minuter.
Hallonmousse längd 6st 59686

Djupfryst bakelse, vaniljmousse med hela hallon mellan två mandelsockerkakor. Färdig att servera.
Mått på produkten: längd ca 36 cm, bredd ca 8 cm, höjd ca 4 cm.

Låt tina i kylskåp under 3 till 4 timmar och servera kall. Hållbarhet: 2 dagar efter upptining vid en temperatur på max 7° C. Bör inte frysas efter upptining.
Hallonmunk 60x63g 50291

Friterad munk fylld med hallonsylt och toppad med socker.

Produkten tas ur påsen och tinas i rumstemperatur 45 minuter före konsumtion.
Havrebulle 140x70g 50392

Fryst degämne.
Rund havrebulle. Vikt ca 70 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 11-13 minuter.
Havrekaka/Russin 6x500g 50384

Fryst kakdeg i stänger färdiga för uppkubbning, ca 380 mm långa

Degstängerna är färdiga för uppkubbning i valfri storlek och vikt efter upptining. Tina i kyl över natt eller ca 1 timme i rumstemperatur. Baka av småbröden i 190 °C,
Jordgubb/Rabarer längd 6st 59685

Djupfryst bakelse, sockerkakor mellan en rabarbermousse med rabarber bitar och en jordgubbsmousse dekorerad med jordgubbsbitar. Färdig att servera.
Mått på produkten: längd ca 36 cm, bredd ca 8 cm, höjd ca 4 cm

Låt tina i kylskåp under 3 till 4 timmar och servera kall. Efter upptining är hållbarheten 2 dagar vid en temperatur på max 7°C. Bör inte frysas efter upptining.
Källarfranska 140x70g 50391

Fryst degämne.
Ljus frukostbulle. Vikt ca 70 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 11-13 minuter.
Kanellängd 24x400 g KåKå 50350

Fryst degmäne
Mjukt kaffebröd med kanelfyllning. Vikt ca. 400 g

Tina längden i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 15-18 minuter
Kanelsnäcka 120x80 g KåKå 50359

Djupfryst degämne.
Mjukt kaffebröd med kaneljfyllning. Vikt ca 80 g

Tina snäckorna i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 12-15 minuter.
Kärleksmums KåKå 59534

Djupfryst chokladkaka med topping av tryffel och cocosflingor.

Skär gärna kapseln när den är halvfrusen för bästa resultat. efter ca 30 minuter är kakorna färdiga för konsumtion.
Karlsbaderklipp 120x75g 50366

Fryst degämne
Mjukt kaffebröd med fyllning med mandelsmak. Vikt ca 75 g.

Tina klippen i kyl över natten eller 1-3 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C i ca 10 minuter.
Katalaner KåKå 59830

Djupfrysta, runda, smördegsbeklädda formar fyllda med vaniljkräm och mazarinmassa.
Mått: höjd 25 mm, topp 78 mm, botten 50 mm.

Efter upptining är katalanerna klara för avbakning. Baka i 180 °C ca 20 minuter.
Krokantrollen 100 x 16 g 14456

Rullar av toscaflarnstyp med mandel och hasselnötskärnor, färdigbakade. Cirka 2,5 cm i diameter, ca 9,5 cm långa.

Rullarna fylls med smaksatt smörkräm eller grädde och doppas i choklad
Landgångsbröd 70x51g 57256

Färdigbakat skivat vitt bröd. (7 skivor/föpackning) Storlek ca 230x85mm

Som smörgåsbröd
Lill-mazze obakade 120x40 KåKå 59732

Djupfrysta, runda, mördegsbeklädda aluminiumformar, fyllda med mazarinmassa.
Mått: Höjd 20 mm, toppen 74 mm, botten 40 mm

Efter upptining är mazarinerna klara för avbakning i 180- 200 °C ca 20 minuter och de kan därefter glaseras. De kan även dekoreras med äppelklyftor eller sylt.
Ljust anslag 16 cm 24 st KåKå 14016

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 16 cm formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-2 cm mindre. Bottnarnas höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor
Ljust anslag 18 cm 24 st KåKå 14018

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 18 cm formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-2 cm mindre. Bottnarnas höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutgiltiga diametern är 1-2 cm mindre. Höjden ska vara ca 4 cm.
Ljust anslag 20 cm 24 st KåKå 14020

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 20 cm formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-2 cm mindre. Bottnarnas höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor.
Ljust anslag 22 cm 24 st KåKå 14022

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 22 cm formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-2 cm mindre. Bottnarnas höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor
Ljust anslag 24 cm 24 st KåKå 14024

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 24 cm formar. Bottnarna krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-2 cm mindre. Bottnarnas höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor
Ljust anslag 30 cm 24 st KåKå 14030

Runda anslag av sockerkakstyp bakade i 30 cm formar. Anslagen krymper något vid avbakning, varför den slutliga diametern är 1-1,5 cm mindre. Höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor
Ljust anslag 57x25 cm 4st KåKå 14042

Rektangulära kapslar av sockerkakstyp bakade i 57x25 cm formar. Anslagen krymper något vid avbakning, varför den slutliga storleken är 1-1,5 cm mindre. Höjd är ca 4 cm.

Färdiga för användning vid tillverkning av tårtor.
Lussekatter utan fyllning KåKå 59632

Djupfrysta, obakade lussekatter med russin. Klara att baka av efter upptining och jäsning.

Tina lussekatterna ca 60 minuter i rumstemperatur eller i kyl över natten. Jäs ca 40 minuter. Stryk och dekorera enligt eget önskemål. Baka av i 220-230°C ca 6-10 minuter.
Mandelhorn osockrad 44x40 g 56332

Djupfryst.En läcker kaka bakad utan socker dekorerad med mandelspån.

Produkten är färdig för servering efter upptining. Tina över natten i kyl, temperaturen vid upptiningen bör ej överstiga + 5 °C, RH bör vara under 70 %. Täck med plast, så tätt som möjligt, för att undvika kondens samt smakpåverkan från omgivningen. Bör ej frysas efter upptining.
Mandelmusslor 35st 296061

Spröd mandelmussla

Fylls exempelvis med grädde och sylt
Maple Pecan 54x85g 59902

Djupfrysta förjästa wienerdegsämnen med fyllning, dekorerade med pecannötter. Kartongen innehåller 2 påsar sirap för dekoration.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 130 mm, Bredd ca 75mm, Höjd ca 35 mm

Baka av produkterna direkt från frys i 180 °C ca 20 minuter. För bästa bakresultet bör inte wienerbröden frysas efter upptining.
Marängbotten 18 cm 14207

Bakade marängbottnar, 18 cm i diameter

För tillverkning av tårtor och desserter bl a i kombination med sockerkaksbottnar/chokladanslag, Produkten är färdig att äta.
Marängbotten 6,5 cm 14204

Bakade marängbottnar. Storlek 6,5 cm i diametern,

För tillverkning av bakelser och desserter. Produkten är färdig att äta. Till mockabakelse läggs 2 bottnar ihop med mockasmörkräm och strykes upp med samma kräm. Bakelsen rullas i krossad nougat, finkrossade hasselnötter eller flagad choklad.
Mazariner obakade KåKå 59730

Djupfrysta, ovala, mördegsbeklädda aluminiumformar, fyllda med mazarinmassa
Mått: Höjd 21 m, toppen 75x51 mm, botten 61x43 mm.

Efter upptining är mazarinerna klara för avbakning i 180- 200 °C ca 20 minuter och kan även dekoreras med äppelklyftor eller sylt.
Mazarinformar KåKå 59705

Djupfrysta, ovala, mördegsbeklädda aluminiumformar.
Mått Längd:75/66mm Bredd: 51/43mm Höjd:21mm

För tillverkning av formkakor med varierande fyllning, t.ex mazariner, äppelmazariner.
Mazarinkapsel KåKå 59539

Djupfrysta, färdigbakade mazarinkapslar

Tillverkning av bakelser och andra bakverk
Mördegsformar KåKå 59710

Djupfrysta, runda mördegsbeklädda aluminiumformar.
Höjd 20 mm, toppen 74 mm, botten 40 mm.

För tillverkning av formkakor med varierande fyllningar, ex mazariner, äppelmazariner.
Muslibulle 140x70g 50394

Fryst degämne, Muslibulle. Vikt ca 70 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 11-13 minuter.
Nötmarängbotten 18 cm 14263

Marängbotten med hackade, rostade hasselnötskärnor, 18 cm i diameter

Bottnarna användes till bl a Schwarzwaldtårtor. Kan användas både med och utan chokladöverdrag. Produkten är färdig att ätas.
Nötmarängbotten 22 cm 14261

Maräng med hackade, rostade hasselnötskärnor, 22 cm i diametern

Bottnarna användes till bl a Schwarzwaldtårtor. Kan användas både med och utan chokladöverdrag. Är färdig att ätas.
Nötmarängbotten 24 cm 14262

Marängbotten med hackade, rostade hasselnötskärnor, 24 cm i diameter

Bottnarna användes till bl a Schwarzwaldtårtor. Kan användas både med och utan chokladöverdrag. Färdiga att ätas
Nötmarängbotten 6,5 cm 14255

Maräng med hackade hasselnötskärnor, 6,5 cm i diametern

Bottnar användes till bl a Schwarzwaldbakelser, och nötbakelser. Kan användas både med och utan chokladöverdrag. Är färdiga för att ätas, kan användas till bake-off.
Nougat/Aprikos längd 6st 59688

Djupfryst bakelse, mousse av nougat och aprikoser mellan lager av sockerkaka, dekorerad med bitar av nougat. Färdig att servera.
Mått på produkten: längd ca 36 cm, bredd ca 8 cm, höjd ca 4 cm.

Låt tina i kylskåp under 3 till 4 timmar och servera kall. Hållbarheten efter tining är vid förviaring i kylskåp 24 timmar. Bör inte frysas efter upptining.
Pain Chocolate Fj 70x80g 50177

Djupfryst croissant med smör och choklad, färdig att baka av.

Baka av i 190-210°C ca 15-18 minuter i vanlig ugn eller 165-180°C i varmluftsugn. Upptinad produkt bör ej frysas igen. Förvaring djupfryst, -18 °C eller kallare.
Pajskal 150 mm KåKå 59703

Djupfrysta, pajdegsbeklädda aluminiumformar. Höjd 20 mm, topp 141 mm och botten 116 mm.

För tillverkning av pajer med varierande fyllningar. Höjd 20mm, Diam. topp 141mm, Diam.botten 116mm.
Pariservåffla 14321

Bakad smördegsvåffla med socker

Spritsa i smaksatt smörkräm och lägg ihop två stycken. Klar att servera efter kylning.
Peppark.Hjärt Små 500St 29620

Traditionell pepparkaka i form av ett hjärta.

Färdig att servera
Peppark.Hus Anna 10x300G 29615

Byggsats till pepparkakshus.

Instruktioner för konsument finns på förpackningen.
Pepparkakor Stora Hjärtan 29619

Traditionell pepparkaka i form av ett hjärta.

Färdiga att servera
Petits choux-botten 14308

En petits choux botten, som torkats för att få lång hållbarhet. Bottnen är ca 65 mm hög och ca 90 mm i diameter.

Till bakelser eller fyllda med salladsröra.
Pistaschlängd 24x400 g KåKå 50352

Fryst degämne
Mjukt kaffebröd med pistagefyllning. Vikt ca 400 g

Tina längden i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 15-18 minuter.
Pistaschsnäcka 120x80 g KåKå 50356

Djupfryst degämne.
Mjukt kaffebröd med pistagefyllning. Vikt ca 80 g

Tina snäckorna i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 12-15 minuter.
Pralinkakor 6x500g 50385

Fryst kakdeg i stänger färdiga för uppkubbning, ca 380 mm långa

Degstängerna är färdiga för uppkubbning i valfri storlek och vikt efter upptining. Tina i kyl över natt eller ca 1 timme i rumstemperatur. Baka av småbröden i 190 °C,
Prinsessfläta Fj 16x375g 59939

Djupfrysta, förjästa wienerlängder i aluminiumform med toscafyllning och kristallsocker.

Bakas av direkt från frys i 190°C i ca 25-30 minuter. Bör inte frysas efter upptining.
Råg/Russinbulle 140x70 50393

Fryst degämne.
Rågbulle med russin. Vikt ca 70 g

Tina frallorna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 11-13 minuter.
Rocky Road 36bitar 59541

Djupfryst browniebotten med vispad smörkolakräm, strösslad med minibrowniebitar, rostad mandel samt marshmallows. Ripplad med kolasås..

Färdigskuren i 36 bitar.
Rolls Stenug.Ljus 40x80g 59447

Stenugnsbakade ljusa flerkornsbullar, jästa och förbakade

Förjästa och förbakade bullar
Rolls Stenug.Mörk 40x80g 59448

Stenugnsbakade mörka flerkornsbullar, jästa och förbakade

Förjästa och förbakade bullar
Rulltårtskapsel choklad KåKå 59532

Djupfrysta, färdigbakade, rektangulära rulltårtskapslar med chokladsmak

Tina i rumstemperatur, använd till rulltårtor, bakelser och andra bakverk.
Rulltårtskapsel ljus KåKå 59533

Djupfrysta, färdigbakade, rektangulära rulltårtskapslar

Tina i rumstemperatur och använd för tillverkning av rulltårtor, bakelser och andra bakverk
Saffransbulle 150x60g 50363

Fryst degämne, Saffransbulle. Vikt ca 60 g.

Tina bullarna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230° i ca 11-13 minuter.
Schackrutor 6x500g 50386

Fryst kakdeg i stänger färdiga för uppkubbning

Upptining 1 h i rumstemperatur eller i kyl över natten.Gräddning baka av i ca 190° C
Släta Bullar 150x70g 50368

Fryst degämne
Mjukt Kaffebröd. Vikt ca 70 g

Tina bullarna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230° ca 11-13 minuter.
Smördeg nr 1 KåKå 59810

Djupfryst stigande smördeg i bitar om 450 x 280 mm. Produkten är avsedd för tillverkning av valfritt smördegssortiment.

Tina upp plattorna. Detta sker lämpligast i kylrum över natt, i ytterkartong eller under plast. Degen kavlas ner till önskad tjocklek och formas till valfria modeller. Efter bearbetning bör smördegen vila minst 30 minuter före bakning.
Smördegsform nr 6 KåKå 59835

Djupfrysta, runda, smördegsbeklädda formar för tillverkning av formkakor med varierande fyllning.
Mått: Höjd 25 mm, topp 78 mm, botten 50 mm.

Plocka fram det antal som ska bakas och tina i ca 15 minuter. Fyll formarna med valfri fyllning, t ex mazarinmassa eller nötmassa till katalaner och nötkongresser. För att undvika krympning ska bakning ske så snart formarna är fyllda. Baktemperaturen bör ej överstiga 190 °C.
Smördegsskål bakad 14307

Smördegsskålar, färdiga för direktanvändning.

Skålarna är färdiga att äta och kan fyllas med kräm, grädde, fromage, mousse, glasskräm och frukt etc.
Smörgåsbotten 24x40x4st 56032

Färdigbakat djupfryst skivat matbröd till smörgåstårtor 24 x 40 cm .

Tinas före användning.
Smörgåsbotten 4x22cm 56030

Färdigbakat djupfryst skivat matbröd till smörgåstårtor 4 x 22 cm.

Tinas före användning.
Smörgåsbotten 4x29cm 56031

Färdigbakat djupfryst skivat matbröd till smörgåstårtor 4 x 29 cm.

Tinas före användning.
Smörtartelett 8cm 132st 14356

Rund tartelett, bakad med smör. Diameter 8 cm

Klar att fyllas med valfri fyllning
Spandauer KåKå 59920

Djupfrysta, obakade spandauer med remons.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 90 mm, bredd ca 90 mm, höjd ca 35 mm.

Tina wienerbröden i kyl över natt eller ca 60 minuter i rumstemperaturLägg på önskad fyllningJäs på vanligt sätt och baka av i 220 - 230 °C ca 15 minuter
Spandauer mandel/kräm 75x100g 59916

Förjästa, djupfrysta, obakade wienerbröd med mandelfyllning och vaniljkräm i mitten..

Bakas direkt från frys i 180 °C ca 22 minuter.
Spandauer med vaniljkräm KåKå 59925

Djupfrysta, obakade spandauer med remons och vaniljkräm.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 90 mm, bredd ca 90 mm, höjd ca 35 mm.

Tina wienerbröden i kyl över natt eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220 - 230 °C ca 15 minuter
Spandauer utan fylln 132x50 g 59923

Djupfrysta, ojästa spandauer utan fyllning.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 90 mm, bredd ca 90 mm, höjd ca 35 mm.

Tina wienerbröden i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Lägg på önskad fyllning. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 15 minuter
Strassnäcka osötad 20st 296261

Dubbel kaka med kräm

Färdig att servera
Tårtform mördeg 18 cm, 24 st 56335

Djupfryst.Tårtform med mördeg i pappform.

Produkten är färdig för servering efter upptining. Tina över natten i kyl, temperaturen vid upptiningen bör ej överstiga + 5 °C, RH bör vara under 70 %. Täck med plast, så tätt som möjligt, för att undvika kondens samt smakpåverkan från omgivningen. Bör ej frysas efter upptining.
Tekaka 120x75 g KåKå 50360

Djupfryst degämne.
MjukTekaka. Vikt ca 75 g

Tina bullarna i kyl över natten eller ca 45 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 11-13 minuter.
Tiramisu längd 6st 59687

Djupfryst bakelse, med lager av en kaffe- och marsalavinsmaksatt sockerkaka och en mousse av mascarpone. Färdig att servera.
Mått på produkten: längd ca 36 cm, bredd ca 8 cm, höjd ca 4 cm.

Låt tina i kylskåp under 3 till 4 timmar och servera kall. Bör inte frysas efter upptining.
Toscaformar KåKå 59714

Djupfrysta, runda mördegsbeklädda aluminiumformar.
Mått: Höjd 18 mm, toppen 80 mm, botten 63

För tillvekning av formkakor med varierande fyllning t ex mazariner, toscakakor.
Tryffel/Pecan 36bitar 59542

Djupfryst browniebotten med vispad chokladtryffelkräm, strösslad med vit choklad och pekanötter

Färdigskuren i 36 bitar.
Vaniljhjärtan 135x57 g KåKå 56366

Djupfrysta hjärtan av mördeg fyllda med vaniljkräm.

Grädda direkt från frys i ca. 180-200°c i 18-22 minuter (gyllenbrun färg)Vänd ur formen och pudra med florsocker.
Vaniljlängd 24x400 g KåKå 50354

Fryst degämne
Mjukt kaffebröd med vaniljfyllning. Vikt ca 400g

Tina längden i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 15-18 minuter.
Vaniljmunk 60x63g 50292

Friterad munk fylld med vaniljkräm och toppad med socker.

Produkten tas ur påsen och tinas i rumstemperatur 45 minuter före konsumtion.
Vaniljsnäcka 120x80 g KåKå 50357

Djupfryst degämne.
Mjukt kaffebröd med vaniljfyllning.

Tina snäckorna i kyl över natten eller 1-2 timmar i rumstemperatur. Jäs i ca 40-50 minuter, stryk och dekorera enligt önskemål. Baka av i ca 220°C ca 12-15 minuter.
Vaniljstjärna osöt 20st 296271

Dubbel kaka med kräm

Färdig att servera
Vetekatter utan fyllning KåKå 59638

Djupfrysta, obakade vetekatter med russin. Klara att baka av efter upptining och jäsning.

Tina vetekatterna ca 60 minuter i rumstemperatur eller i kyl över natten. Jäs ca 40 minuter, stryk och dekorera enligt eget önskemål. Baka av i 220-230°C ca 6-10 minuter.
W-fläta Äpp/Kanel 54x85g 59950

Djupfrysta, förjästa wienerlängder med äpple/kanelfyllning och beströdd med pärlsocker.

Bakas av direkt från frys i 190°C i ca 25-30 minuter
Wiener-8 Krämad 87x90g 59933

Obakade wienerdegsämnen med vaniljkräm. Djupfrysta

Tina wienerbröden under plast i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 15 minuter.
Wieneråttor 108x60 g KåKå 59934

Djupfrysta. Obakade wienerdegsämnen.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 150 mm, Bredd ca 80 mm, Höjd ca 35 mm.

Tina wienerbröden under plast i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230°C ca 15 minuter
Wienerbr Kräm 2880x60G 59919

Djupfrysta, obakade spandauer med vaniljkräm.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 90 mm, bredd ca 90 mm, höjd ca 35 mm.

Tina wienerbröden i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Lägg på önskad fyllning. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 15 minuter
Wienerbröd fj. vaniljkräm KåKå 59905

Förjästa, djupfrysta wienerbröd med vaniljkräm.
Mått färdigbakad produkt: Längd: ca 115 mm Bredd ca 115 mm Höjd ca 30 mm.

Bakas direkt från frys ca 22 minuter i 180 °C. Dekorera med hyvlad mandel och pärlsocker före bakning. Glasyr efter bakning. För bästa bakresultat bör inte wienerbröden frysas efter upptining.
Wienerkam böjd 108x75g 59650

Wienerkam med mandelfyllning, toppad med pärlsocker och mandel

Djupfrysta, färdigvikta obakade wienerkammar med mandelfyllning beströdda med pärlsocker och mandel.
Wienerkammar KåKå 59945

Djupfrysta, obakade wienerdegsämnen med remons.
Mått färdigbakad produkt: Bredd ca 70mm, Längd ca 110mm. Höjd ca 35mm.

Tina snibbarna i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220 - 230 °C ca 15 minuter.
Wienerlängd 55 cm KåKå 59947

Djupfrysta, obakade wienerdegsämnen med remons.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 550 mm, Bredd ca 120 mm .

Tina wienerlängderna i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220-230 °C ca 20 minuter.
Wienerlängd sporrad KåKå 59952

Djupfrysta, obakade wienerdegsämnen med remons.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 360 mm,Bredd ca 120 mm.

Tina wienerlängderna i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs på vanligt sätt och baka av i 220 - 230°C ca 20 minuter.
Wienerplatta KåKå 59980

Djupfrysta ojästa och obakade wienerdegsplattor.
Mått: Längd ca 540 mm, Bredd ca 360 mm.

Tina upp plattorna. Detta sker lämpligast i kylrum över natt, i ytterkartong eller under plast. Degen kavlas ner till önskad tjocklek och formas till valfria modeller.
Wienersnibbar KåKå 59943

Djupfrysta, obakade wienerdegsämnen med remons.
Mått färdigbakad produkt: Längd ca 110 mm, höjd 45 mm.

Tina kammarna i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Doppa kammarna i pärlsocker/mandel och jäs på vanligt sätt och baka av i 220 - 230°C ca 15 minuter.