KåKå Affärsskola 2020

I år firar KåKå Affärsskola 10 år! Sedan starten 2010 har drygt 300 stycken KåKå kunder/vänner gått KåKå Affärsskola, vilket vi naturligtvis är oerhört glada och stolta över. I år har vi även tänkt att genomföra en ”Affärsskola VIP-meeting” för er som har gått KåKå Affärsskola i samband med Sveriges Bageri- och Konditorimässa till Stockholmsmässan i Älvsjö.

Är du intresserad av att lära dig mer om företagande inom bageri/konditori och vill skapa ett nätverk för framtiden? Då är kanske KåKå Affärsskola något för dig. 

KåKå Affärsskola är för dig som vill ta ett steg i utvecklingen! Ena stunden är du bagare, andra stunden VD, personal-, försäljnings- och ekonomichef. Inte så konstigt om du känner dig splittrad och har svårt att få utväxling av ditt arbete, och att många i branschen brottas med låg lönsamhet. KåKå Affärsskola är utvecklad för att ge dig som ägare/företagsledare förståelse och kunskaper som hjälper dig att leda verksamheten mot bättre lönsamhet. Vi gör det genom att utgå från dig som person och din verklighet, för att ge dig nycklarna att lyckas.

Är du kund till KåKå och intresserad? Ta kontakt med din säljare på KåKå eller kontakta Mats Olsson för mer information om årets omgång av affärsskolan.
KÅKÅ AFFÄRSSKOLA 2020: 
1-3 september 2020 - Del 1 Schweiz
6-8 oktober 2020 - Del 2 i Helsingborg
27-28 oktober 2020 - Del 3 i Stockholm

 

Du kanske är också intresserad av...


Utveckla ditt hantverk

Kurser

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

BakeIt

Nå ut med ditt varumärke

Marknadsmaterial
Loading
Loading