Baka med fullkorn
Fullkorn är något av det bästa man kan äta ur både hälso- och miljösynpunkt, men är inte alltid det enklaste att baka med. Vi diskuterar möjligheter och utmaningar med fullkorn i brödbakning och bakar flera olika bröd med hög fullkornshalt.
Vi pratar även om vad begreppet fullkorn innebär, nyckelhålsmärkning och vad som
egentligen klassas som ett “nyttigt” bröd. Varmt välkommen!
Vi pratar även om vad begreppet fullkorn innebär, nyckelhålsmärkning och vad som
egentligen klassas som ett “nyttigt” bröd. Varmt välkommen!
Kursledare: Hedvig Bergsten med Jesper Duvander i Lomma och Gert Holmberg i Örebro
Anmälan: Kursanmälan görs till din affärsutvecklare
Mer information finns i denna PDF.
LOMMA 7/5
KL 9:00-16:00
KåKå InnovationsCenter
Anmälan: Kursanmälan görs till din affärsutvecklare
Mer information finns i denna PDF.
LOMMA 7/5
KL 9:00-16:00
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 1 maj
ÖREBRO 14/5
KL 9:00-16:00
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 7 maj