Baka med fullkorn

Fullkorn är något av det bästa man kan äta ur både hälso- och miljösynpunkt, men är inte alltid det enklaste att baka med. Vi diskuterar möjligheter och utmaningar med fullkorn i brödbakning och bakar flera olika bröd med hög fullkornshalt.

Vi pratar även om vad begreppet fullkorn innebär, nyckelhålsmärkning och vad som
egentligen klassas som ett “nyttigt” bröd. Varmt välkommen!
Kursledare: Hedvig Bergsten med Jesper Duvander i Lomma och Gert Holmberg i Örebro
Anmälan: Kursanmälan görs till din affärsutvecklare

Mer information finns i denna PDF.

LOMMA 7/5 
KL 9:00-16:00
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 1 maj

ÖREBRO 14/5
KL 9:00-16:00
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 7 maj

Loading
Loading