Baka glutenfritt
KåKå workshop där vi bakar glutenfritt
Att baka glutenfritt kan vara en både spännande och givande upplevelse. På workshopen lär vi oss enkla och goda recept på bröd, vetedeg och brownies. Dessa recept är noggrant utvalda för att vara lätta att följa och säkerställa ett lyckat resultat. Vi ger tips och trix på hur du enkelt kan börja erbjuda ett glutenfritt sortiment. Allt från bakning och recept till märkning och presentation. Varmt välkommen!
Kursledare: Jonas Rosén
Anmälan: Kursanmälan görs till din affärsutvecklare
Mer information finns i denna PDF.
Kursledare: Jonas Rosén
Anmälan: Kursanmälan görs till din affärsutvecklare
Mer information finns i denna PDF.
ROTEBRO 24/4
KL 9:00-15:30
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 10 april
LOMMA 6/5
KL 9:00-15:30
KåKå InnovationsCenter
Anmäl senast 22 april