Grova pepparkakor

Recept: Christian Eek

Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att välja en smak eller ett bakverk som symboliserar julen mer än något annat. Men pepparkakan ligger bra till för att ta hem priset, eller vad säger du? 

Grova pepparkakor


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
22809 Bagerivetemjöl KåKå
900
20237 Strösocker
450
22836 Kruskakli
100
27302 Smör Normalsaltat
340
20131 B-Sirap Gul
240
Vatten
100
27168 Vispgrädde 40%
100
660131 Bikarbonat
35
GR Pepparkakskrydda
15
 
Totalt
2 280
 

Pepparkakskrydda - grundrecept



Artnr. Namn
Vikt (g)


666037 Kanel mand
500
666030 Ingefära mald
200
666069 Nejlika mand
300
 
Totalt
1 000
 
 
Grova pepparkakor: Blanda kort till en deg. Kalva ut till 2 mm och stick ut till önskade mönster med utstickare. Sätt på plåt med papper och baka av i 200 °C, 6 minuter.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Kruskakli
Bagerivetemjöl KåKå
B-Sirap Gul
Vispgrädde 40%

  • KÅKÅ AKTUELLT
  • NÄSTA DAG LEVERANS
  • ERBJUDANDEN
  • NYA PRODUKTER
Loading
Loading