Hallon- och marsipanbakelse

Recept: Carolina Magnusson

Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Alla Hjärtansdagsbakelse med Hallonmousse. Dekorerad med marsipankant och hallonkrisp. 


Hallon- och marsipanbakelse

cirka 20 stycken

Artnr. Namn
Vikt (g)
59523 Rulltårta Kapsel Ljus
500
07402 Hallonsylt
100
14531 Vaniljkräm
100
Hallonmousse 

27168 Vispgrädde 40%
1 000
Vatten 
250
1693 Hallonmousse
200
Dekoration

048021 Marsipan Röd
500
37021 Hallonkrisp frystorkad
20
123041 With Love Seal
20
 
Totalt
2 690
 
 

Hallon- och marsipanbakelse: Blanda moussepulver och vatten, låt stå några minuter. Blanda därefter ner lättvispad grädde. Stick ut runda bitar Ø5,5 cm av rulltårtsbotten. Spritsa hallonsylt på botten. Spritsa mousse och lägg på botten. Spritsa vaniljkräm och lägg på botten. Stryk upp med lite mousse. Kavla ner marsipanen till 1,5 mm och skär bitar om cirka 18x4,5 cm. Fäst på bakelsernas sida och spritsa en stor rosett av mousse på toppen. Pynta med krossad hallonkrisp och dekor.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Rulltårta Kapsel Ljus
Hallonsylt
Vaniljkräm
With Love Sigill


Loading
Loading