Jordgubbsbakelse
Jordgubbsbakelse med mazarinbotten, vaniljkräm och kaksmulor.
Jordgubbsbakelse
cirka 30 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
50433 Mazarin Kapsel
1 000
14531 Vaniljkräm
700
062721 Topping Karamell Crumble
120
Jordgubbsmousse
27167 Vispgrädde 40%
750
Vatten
190
1695 Jordgubbsmousse
150
09138 Glaseringsgele Neutral
200
490041 Färg Röd
1
27815 Vispgrädde 36%
150
062721 Topping Karamell Crumble
50
Jordgubbar färska
150
Totalt
3 461
Jordgubbsbakelse: Gör först moussen genom att blanda vatten och moussepulver, sedan vänds lättvispad grädde ner och blandas färdigt till mousse. Spritsa vaniljkräm på mazarinkapseln och strö över kaksmulor. Bred över jordgubbsmoussen och frys in någon timme. Ta ut kapseln och glasera med röd gelé. Dela i bitar 5x5 cm och dekorera med spritsad grädde, kaksmulor och färska jordgubbar.