Knäckiga kanelsnäckor i kapsel
Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Kanelbullar i form med ljuvlig vaniljkräm och knäcktäcke med god crunch. Dela eller skär ut bullar. Sälj på lösvikt eller som färdiga portionsbitar.
Knäckiga kanelsnäckor i kapsel
Artnr. Namn
Vikt (g)
50440 Kanelsnäcka
2 400
14531 Vaniljkräm
400
01603 Crustex pulver (Toscin)
150
62173 Mandelspån, blancher
150
27302 Smör Normalsaltat
100
Totalt
3 200
Knäckiga kanelsnäckor i kapsel: Sätt 30 stycken tinade snäckor på plåt med papper med träram. Pensla snäckorna med smält smör på sidorna. Låt jäsa. Spritsa vaniljkräm i varje bulle. Blanda Crustex och mandel och strö över. Baka av i 190–210°C i cirka 8–10 minuter. Låt svalna, dela eller skär ut bullar.