Köpenhamnare

Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

En frasig och utsökt bulle med pärlsocker! 


Köpenhamnare


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
59980 Wienerplatta KåKå
1 100
59818 Bakelsebotten naggad
700
4062 Kanelfyllning grov
550
20220 Pärlsocker Midi
100
 
Totalt
2 450
 
 

Köpenhamnare: Tina wienerdeg och smördeg. Nagga smördegen och lägg på hålplåt. Kavla ut wienerdegen till 2,5 mm och bred på kanelfyllning, rulla ihop och dela upp i 30 bitar. Sätt snäckorna på smördegen och lägg en plåtram på och jäs i rumstemperatur. Strö pärlsocker på snäckorna och baka av på 200°C i 10-–5 minuter. Låt svalna, skär upp 30 fyrkantiga bitar. Damma eventuellt med florsocker. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Wienerplatta KåKå
Kanelfyllning Grov
Pärlsocker Midi
SOS-påse KåKå, grå/vit


Loading
Loading