Minibiskvier
Små söta biskvier i härlig färg till Alla hjärtans dag
Minibiskvier - hallon
cirka 60 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
GR Röda Biskvibottnar
600
GR Hallonkräm
1 200
12216 Vit Block
400
12349 Power Flowers Röd
1
12350 Power Flowers Vit
1
Totalt
2 202
Minibiskvier - jordgubb
cirka 60 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
GR Röda biskvibottnar
600
GR Jordgubbskräm
1 200
12216 Vit Block
400
12349 Power Flowers Röd
1
Totalt
2 201
Röda biskvibottnar - grundrecept
cirka 60 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
040461 Mandelmassa
400
20239 Strösocker
200
21720 Äggvita
90
356611 Rödbetspulver
8
Totalt
698
Hallonkräm - grundrecept
Artnr. Namn
Vikt (g)
17309 Lättkräm
1 000
07400 Hallonsylt Extra
135
060631 Topping Hallon
65
Totalt
1 200
Jordgubbskräm - grundrecept
Artnr. Namn
Vikt (g)
17309 Lättkräm
1 000
07309 Jordgubbssylt
135
060121 Topping Jordgubb
65
Totalt
1 200
Minibiskvier hallon: Förbered hallonkräm och baka biskvibottnar. Lägg upp alla bottnar på plåt med bakplåtspapper och spritsa upp hallonkräm. Sätt i kyl. Smält Vit Block och rör ner Plower Flowers Röd och Vit och blanda till rosa färg. Doppa biskvierna och låt stelna.
Minibiskvier jordgubb: Förbered jordgubbskräm och baka biskvibottnar. Lägg upp alla bottnar på plåt med bakplåtspapper och spritsa upp jordgubbskräm. Sätt i kyl. Smält Vit Block och rör ner Power Flowers Röd och blanda till röd färg. Doppa biskvierna och låt stelna.
Röda biskvibottnar: Låt mandelmassan bli rumstempererad. Blanda därefter mandelmassa med socker och rödbetspulver. Tillsätt äggvita försiktigt under omrörning till en jämn smet. Spritsa upp biskvier på plåt. Baka av på 190°C, 15 minuter. Låt svalna.
Hallonkräm: Vispa upp lättkräm till fluffig konsistens. Tillsätt hallonsylt och hallontopping och vispa ytterligare 1 minut. Lägg i spritspåse med slät tyll. Sätt i kyl.Jordgubbskräm: Vispa upp lättkräm till fluffig konsistens. Tillsätt jordgubbssylt och jordgubbstopping och vispa ytterligare 1 minut. Lägg i spritspåse med slät tyll. Sätt i kyl.