Pepparkakssandwich med apelsinfrosting

Recept: Christian Eek

Vi är så peppade på pepparkakssäsong! Visst är ni med på pepptåget? 
Och nog för att vi gillar de klassiska varianterna - men det finns ju så mycket mer att göra med den underbara pepparkakssmaken. Våga testa nytt! 


Ca 30 st 


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
040461 Mandelmassa
1 000
21720 Äggvita
220
20237 Strösocker
500
666032 Ingefära mald
5
666071 Nejlika mald
5
666039 Kanel mald
10
862141 Philadelphiaost
73
46220 Belcolade Vit
37
20210 Florsocker
117
27302 Smör Normalsaltat
73
060881 Delipaste Apelsin
15
 
Totalt
2 005
 
 
Gör frostingen genom att vispa rumstempererat smör fluffigt och vitt. Smält den vita chokladen, och tillsätt den till smöret tillsammans med färskost och florsocker. Vispa till en krämig konsistens och blanda slutligen ner Delipaste Apelsin. 
Blanda mandelmassa med socker och tillsätt äggvita långsamt, tills smeten får en spritsbar konsistens. Tillsätt pepparkakskryddorna. Spritsa upp cirka 60 biskvier och baka av i 190 grader, 15 minuter. Låt biskvierna svalna och sätt därefter ihop dem med apelsinfrosting i mitten.
Fler recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Ingefära mald
Philadelphiaost
Belcolade Vit
Delipaste Apelsin

  • KÅKÅ AKTUELLT
  • NÄSTA DAG LEVERANS
  • ERBJUDANDEN
  • NYA PRODUKTER
Loading
Loading