Smörgåsrulle Vegan

Recept: Yohan Volle
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Vegansk smörgåstårta i rulltårtsformat. Fylld med en smakrik tomatkräm gjord på soltorkade tomater. 


Smörgåsrulle Vegan


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
56036 Smörgåsbotten 
220
17540 Majonnäs 35% Vegan
170
GR Tomatkräm
450
882771 Tomat soltorkad hackad
50


Dekoration 

Blomkålsris

Persilja, hackad

Tomat soltorkad

Snacksgurka

Rädisa

 
Totalt
890
 
 

Tomatkräm grundrecept




Artnr. Namn
Vikt (g)
17540 Majonnäs 35% Vegan
2 000
864301 Tomat Soltorkad, strimlad
300
151181 Olivolja Extra Virgin
50
21134 Bagerisalt
5
364161 Svartpeppar, mald
3
Totalt
2 358
 
Smörgåsrulle Vegan: Blanda ihop tomatkräm och bred ut ett jämt lager på en smörgåstårtsbotten. Rulla ihop och stryk upp med majonnäs. Dekorera förslagsvis genom att rulla den uppstrukna rullen i blomkålsris blandat med hackad persilja. Toppa med soltorkade tomater, snacksgurka och rädisor.
Tomatkräm - grundrecept: Mixa soltorkade tomater tillsammans med olivolja och kryddor till en slät röra. Blanda ner majonnäsen och smaka av med salt och svartpeppar.  
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

TO SHARE:
Landgångsbricka 22x9 (art nr. 74791)

TO GO:
Fönsterkartong 130x85x235 mm (art nr. 76262)

Från receptet


Smörgåsbotten
Majonnäs 35% Vegan 
Landgångsbricka
Fönsterkartong


Loading
Loading