Sockrade pepparkaksvetehjärtan
Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Mjuka sockrade vetedegshjärtan med en ljuvlig pepparkakstouch.
Artnr. Namn
Vikt (g)
GR Pepparkaksvetedeg
4 120
20216 Pärlsocker Midi
300
Totalt
4 420
Pepparkaksvetedeg - grundrecept
22802 Bagerivetemjöl Extra
1 800
Vatten
1 000
01063 Vetebrödsbas
500
20239 Strösocker
300
15193 Rapsolja
250
214081 Jäst för söta degar
180
666073 Pepparkakskrydda
80
666046 Kardemummakärna
10
Totalt
8 705
Arbetsbeskrivning - grundrecept
Degbearbetning
4+8 minuter
Degtemperatur
27°C
Rasktid
45 min
Rasktemperatur
37°C
Fuktighet
80%
Insättningstemperatur
200°C
Avbakningstemperatur
200°C