Spökbräck

Recept: Carolina Magnusson

Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Här bjuder vi på ett underbart spökbräck som du lätt bryter i bitar och förpackar i påsar. Perfekt merförsäljning!


Spökbräck

1 plåt

Artnr. Namn
Vikt (g)
12230 KåKå Choklad Mörk 61%
1 000
62301 Hasselnötkärnor hela rostade
100
62833 Valnötskärnor L
100
65903 Pumpakärna
50
21137 Flingsalt Maldon
5
126191 Spooky
10
122851 Pumpkin
10
126661 Fladdermus
10
 
Totalt
1 285
 
 

Spökbräck: 
Rosta alla nötter och fröer och låt svalna. Smält choklad och blanda ner nötblandningen. Sprid ut på plåt med papper och strö över flingsalt. Dekorera med dekor från Dobla. Låt stelna och knäck upp i passande bitar.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


KåKå Choklad Mörk 61%
Spooky
Fladdermus
Pumpkin


Loading
Loading