Tart Princess Pie

Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Princesstårta i pajform. 


Tart Princess Pie

1 styck
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
56335 Tårtform mördeg
140
14531 Vaniljkräm
100
46184 Topfil Hallon 60%
50
59523 Rulltårta Kapsel Ljus
50
Mousse 

27168 Vispgrädde 40%
170
Vatten
40
3755 GF Neutral Gräddmousse
35
Dekor 

048091 Marsipan Grön
40
20212 Dekorationsflorsocker
10
 
Totalt
635
 
 

Tart Princess Pie: Baka av mördegsformar enligt anvisning. Låt svalna. Spritsa Topfil Hallon i botten, spara lite till dekor. Lägg på utstucken rulltårta, stryk upp med vaniljkräm, spara lite till dekor. Blanda moussepulver med vatten och låt stå 5 minuter. Blanda ner lättvispad grädde till en mousse och spritsa bollar över tårtan. Dekorera pajen, genom att spritsa resterande vaniljkräm och Topfil Hallon. Kavla ner grön marsipan till 2,5 mm och stick ut cirklar och dekorera. Damma med florsocker och pynta med dekor från Dobla. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Tårtform mördeg, 18 cm
Topfil Hallon 60%
Neutral gräddmousse
Guld-/Silverbricka, Ø20cm


Loading
Loading