Valenciaruta
Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Chokladdoppad Valenciamassa med smak av aprikos, romrussin eller med flingsalt.
Valenciaruta med aprikos och choklad
Cirka 46 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
63513 Aprikoser, hackade
60
46200 Belcolade Mörk
500
Totalt
1 060
Valenciaruta med choklad och flingsalt
Cirka 43 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
46200 Belcolade Mörk
500
21136 Flingsalt Maldon
2
Totalt
1 002
Valenciaruta med romrussin och choklad
Cirka 46 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
63351 Russin Thompson, medium
60
1435 Rompasta
5
46210 Belcolade Ljus
500
Totalt
1 065
Valenciaruta med aprikos och choklad: Hacka aprikosbitar och blanda med Valenciamassa. Kavla ut till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera efter tycke och smak.
Valenciaruta med choklad och flingsalt: Kavla ut Valenciamassa till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera med flingsalt.
Valenciaruta med romrussin och choklad: Hacka russin fint och blanda med Valenciamassa och rompasta. Kavla ut till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera efter tycke och smak.