Vegansk semlekladdkaka

Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

En god semlekladdkaka. Servera gärna tillsammans med kokosgrädde och riven mandelmassa.


Ingredienser

cirka 5 styken
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
GR Semlekladdkaka Vegan
2 115
34007 Kokosgrädde
2000
040461 Mandelmassa
100
20210 Florsocker
20
666046 Kardemummakärna, mald
5
Totalt
4 240
 

Semlekladdkaka - grundrecept



Artnr. Namn
Vikt (g)
01647 Vegan Credicake
1 000
15193 Rapsolja
200
Vatten
450
666046 Kardemummakärna, mald
10
Totalt
1 660
 
 
Vegansk semlekladdkaka - grundrecept: Blanda alla ingredienser med vinge, långsamt i 4 minuter. Häll upp i form (17cm/300 gram och 22cm/550 gram) och baka av 200°C i 10 minuter. Låt svalna.
Ingredienser: Baka kladdkakan. Vispa upp kokosgrädde och tillsätt kardemumma. Lägg på grädden på kladdkakan, gärna lite slarvigt. Riv mandelmassa över och damma med florsocker.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Vegan Credicake
Kokosgrädde
Kardemummakärna, mald
Pajform Ecos

Loading
Loading