Bakelsebotten naggad SG 20x700g

Item No. 59818 Print preview
Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.
This product cannot be ordered at the moment.

Description

Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.

Usage

Plocka fram det antal som ska bakas.Tina upp i ca. 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Efter upptining bakas bottnarna i 190-200°C i ca. 20 minuter.
    Loading
    Loading