Bakelsebotten Nr 2 SG 20x700 g

Item No. 59815 Print preview
Djupfrysta bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.
This product cannot be ordered at the moment.

Description

Djupfrysta bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.

Usage

Plocka fram det antal som ska bakas.Tina i ca 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Bottnarna naggas efter upptining och bakas av direkt i 190-200°C i ca. 20 minuter.
    Loading
    Loading