Mix för Vaniljkräm S 25kg
En mix för kallvispad vaniljkräm. Bakfast och frysstabil
Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar
Dosering: 23%
Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar
Dosering: 23%
Description
En mix för kallvispad vaniljkräm. Bakfast och frysstabil
Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar
Dosering: 23%
Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar
Dosering: 23%
Usage
Ingredienser: Vatten 1000g, VANILJ-S 300g.
Arbetsbeskrivning: Häll det kalla vattnet i vispkitteln och tillsätt därefter VANILJ-S. Vispa tills krämen fått en slät konsistens. Låt krämen stå ca 15 min före användning. Färdig vaniljkräm skall alltid förvaras i kyl.
För en rundare smak så byts vattnet ut mot mjölk