Glutenfri Anslagsmix 15
Glutenfri anslagsmix
Gör dina egna glutenfria och laktosfria anslag på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten och ägg och vispa!
Även perfekt för tillverkning av glutenfria och laktosfria rulltårtor och sockerkakor
Gör dina egna glutenfria och laktosfria anslag på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten och ägg och vispa!
Även perfekt för tillverkning av glutenfria och laktosfria rulltårtor och sockerkakor
Description
Glutenfri anslagsmix
Gör dina egna glutenfria och laktosfria anslag på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten och ägg och vispa!
Även perfekt för tillverkning av glutenfria och laktosfria rulltårtor och sockerkakor
Usage
3000 g Glutenfri anslagsmix, 1200 g ägg,1050 g vatten. Vispa alla ingredienserna väl i 8 min (hög hastighet). Baktid för rulltårtsbotten: 220°C i ca. 7 min. Baktid för anslagsbotten: 170°C i ca. 30-35 min.
Bitviktsförslag:
16 cm ring 150 g
20 cm ring 210 g
24 cm ring 310 g