Vetebrödsbas KåKå 20

Item No. 01063 Print preview
Vetebrödsbas är ett koncentrat för tillverkning av vetebröd och ljusa degar. Ger saftigt vetebröd och tekakor som håller sig mjukt hela dagen. Optimal för användning vid produktion av degämnen över frys.
This product cannot be ordered at the moment.

Description

Vetebrödsbas är ett koncentrat för tillverkning av vetebröd och ljusa degar. Ger saftigt vetebröd och tekakor som håller sig mjukt hela dagen. Optimal för användning vid produktion av degämnen över frys.

Usage

Vetebröd, tekakor. 20% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 2000g Extra bagerivetemjöl, 500g Vetebrödsbas, 300g Socker, 250g Rapsolja, 170g Jäst, 100g Ägg. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 3+7 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek. Jäs i jässkåp och baka av.
    Loading
    Loading