Vetebrödsbas KåKå 20 kg
Vetebrödsbas är ett koncentrat för tillverkning av vetebröd och ljusa degar. Ger saftigt vetebröd och tekakor som håller sig mjukt hela dagen. Optimal för användning vid produktion av degämnen över frys.
Description
Vetebrödsbas är ett koncentrat för tillverkning av vetebröd och ljusa degar. Ger saftigt vetebröd och tekakor som håller sig mjukt hela dagen. Optimal för användning vid produktion av degämnen över frys.
Usage
Vetebröd, tekakor. 20% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 2000g Extra bagerivetemjöl, 500g Vetebrödsbas, 300g Socker, 250g Rapsolja, 170g Jäst, 100g Ägg. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 3+7 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek. Jäs i jässkåp och baka av.