Ven 15 kg
Ven är en brödbas av vete och potatis som ger ett saftigt ljust bröd. Kan med fördel användas till hamburgerbröd och korvbröd. Innehåller potatisflingor och fullkornsrågmjöl.
Description
Ven är en brödbas av vete och potatis som ger ett saftigt ljust bröd. Kan med fördel användas till hamburgerbröd och korvbröd. Innehåller potatisflingor och fullkornsrågmjöl.
Usage
Hamburgerbröd, korvbröd. 34% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 900g Extra bagerivetemjöl, 460g Ven, 40g Jäst, 20g Salt. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+7 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.