Almond paste - baking paste
Mandelmassa - Bakmassa
Mandelmassa används till många olika bakverk, mestadels som en ingrediens eftersom det gör bakverk saftigt samtidigt som det ger god smak av mandel. Lite finare mandelmassa, med högre mandelhalt, kan även användas som den är till praliner och kondisbitar. Mandelmassa kan också blandas upp med kärnor från aprikos eller persika, som är släkt med mandel. Ofta tillsätts mandel för att upprätthålla mandelsmaken. Dessa blandningar kallas för massor eller bakmassor och passar bäst till fyllningar.
Almond Marzipan 12 x 800 g
Item No.
00418
Baking paste 140x5 kg
Item No.
04232
Kernel paste 140x5 kg
Item No.
04122
Kranse XX 2x5 kg
Item No.
04133
Kranse XX baking paste 2x5 kg
Item No.
04134
Mandelmassa 18x200 g
Item No.
00432
Mandelmassa 50/50 12x800 g
Item No.
00417
Marz with no added sugar 10x1kg
Item No.
048141
Marzipan 66x10 kg
Item No.
040461
Marzipan E-free 140x5 kg
Item No.
04057
Organic Marzipan 55% 2x 5 kg
Item No.
04077