De leder landslaget

Anders Oskarsson och Ted Johansson nya ledare i Konditorlandslaget som jobbar vidare mot framflyttat Konditor-VM.

Nu är det klart att Konditor-VM, Coupe du Monde de la Pâtisserie, flyttas fram ytterligare en gång. Preliminärt arrangeras tävlingen i slutet av september.
 

Även om planeringen för VM innehåller många om och men så är planeringen för framtiden i full gång i det svenska Konditorlandslaget. Nu är det klart att Anders Oskarsson och Ted Johansson välkomnas i laget som ledare för Konditorlandslaget mot kommande tävlingar.

Anders driver Nilssons Konditori i Oskarshamn och har bland annat utsetts till Årets Konditor i världen. Ted har bland annat ansvarat för desserten vid Kungens 60-årsmiddag. De har nu påbörjat arbetet med att forma laget.
 

I det arbetet är det redan nu klart att Frida Leijon och Kalle Bengtsson ansluter till laget. Frida driver Leijon Stenugnsbageri och Konditori i Uppsala. Hon var med i Konditorlandslaget 2013-2015 och bidrog till Sveriges sjundeplats i Konditor-VM. Hon har även vunnit Årets Konditor 2016.

Även Kalle har vunnit Årets Konditor men året efter, 2017. Han har även varit medlem av svenska Kocklandslaget 2013-2018. Till vardags driver Kalle Konditori Kampanilen i Göteborg.
 
Utöver lagmedlemmar står det klart att kommunikationsbyrån Food & Friends är ny samarbetspartner till laget. I den rollen kommer byrån arbeta med lagets medienärvaro, PR och kommunikation.

Läs mer om Konditorlandslaget. Mer information om våra sponsringsåtaganden på KåKå hittar du här.

Foto på Anders, Frida och Kalle: Sveriges bagare & konditorer
Foto på Ted: Dessert & Choklad Stockholm

Du kanske också är intresserad av...


Finalisterna i SM Unga Bagare 2020

Josefine Pagander vinner SM Unga Bagare 2020

Montadar Kanbar är Årets Bagare 2020

Loading
Loading