Basen för framgång

Vi vet att tiden inte alltid räcker till. Och att du vill lägga din energi på annat än att väga upp ingredienser och läsa långa recept. Därför har vi tagit fram våra konditoribaser som hjälper dig att lyckas i konditoriet.

Med en konditoribas från KåKå effektiviserar du produktionen då du slipper uppvägningstid och hantering av olika råvaror. En bas kan ersätta upp mot 20 olika ingredienser! Dessutom säkras produktionen upp och risken för feldosering minskar, samtidigt som en jämnare kvalitet av bakresultat garanteras.

Blandningen i förpackningarna är väl avvägd och balanserad för ett optimalt resultat. Genom att använda baser i verksamheten behöver du lagerhålla färre antal råvaror och återdeklarationen för slutprodukten är kontrollerad.

Det är för att du ska kunna lägga din tid och energi där den behövs – exempelvis att dekorera och sätta slutfinishen på bakverket så att det stämmer med ditt varumärke. Baserna hjälper även till att enkelt bredda ditt sortiment och ger dig tid att fokusera på din signaturprodukt.I broschyren har vi valt att presentera fem av de viktigaste kategorier av produkter du behöver i konditoriet. Dessutom har vi valt ut sex specialbaser som förhöjer ditt sortiment ytterligare. Med dessa produkter har du möjlighet att enkelt skapa ett brett och lönsamt sortiment – helt enkelt en bas för framgång.

Bläddra i  broschyren för att hitta dina nya favoriter.
 

Du kanske också är intresserad av...


Laktosfri favorit från KåKå

Bridor

Är mjölkallergi och laktosintolerans samma sak?

Loading
Loading