Hemester

Res med oss till...


Tänk att få starta dagen med kaffe och pain au chocolat innan tågluffen i Frankrike rullar vidare, eller att käka nyfriterade och överdådiga donuts till ljudet av gula taxibilar på Manhattan. Och att njuta av en krämig gelato på en italiensk piazza i solnedgången.

Många är vi som längtar till tiden efter pandemin, när vi kan resa och upptäcka världen igen. Eftersom smakupplevelserna är viktiga på resan kan du på hemestern uppfylla dina kunders önskemål om att se världen - i din butik!

Våra bagare, konditorer och kallskänkor har gått igenom sina personliga resedagböcker och valt ut sina bästa recept från tidigare resor. Med våra recept kan du ge dina kunder en smak av Italien, Frankrike och USA.

Så hämta ditt pass, din kartbok och din biljett – det har blivit dags för avgång!

Hemester är ett koncept som KåKå tog fram under coronapandemin.

FRANKRIKE

Underbara Frankrike - för många själva sinnebilden när det kommer till bageri-, konditori och matupplevelser. Slå dig ner på en uteservering i Paris konstnärskvarter och njut av en äkta fransk croissant. Eller gör det här i Sverige på hemestern. Ta de franska smakerna till din butik och bjud dina kunder på en smakresa till croissantens och baguettens hemland.

ITALIEN

Pasta, pizza, gelato. Listan kan fyllas på med massor av godsaker för Italien har sååå mycket som vi älskar när det gäller smakupplevelser. Luta dig tillbaka, ta en munsbit och stäm in i hyllningskören när vi ropar ”Delizioso”.

USA

Våra klassiska och traditionella recept i Sverige har historiskt influerats från många olika länder och regioner i världen. Men när det gäller trender och nyheter så är det nästan en naturlag att det ska ha trendat i USA först.

Så blicka mot det stora landet på andra sidan Atlanten och håll utkik efter nästa stora trend. Servera under tiden dina kunder några smarriga recept som känns klassiskt amerikanska. Enjoy!

Du kanske också intresserad av...


Bakhjälpmedel utan E-nummer

Bridor

Är mjölkallergi och laktosintolerans samma sak?

Loading
Loading