Breakfast rye 15 kg
Frukostråg ger grövre bröd med råg, fullkornsmjöl, surdeg och fröer. Innehåller Bla. rågflingor, linfrö, fullkornsrågmjöl och surdeg.
Description
Frukostråg ger grövre bröd med råg, fullkornsmjöl, surdeg och fröer. Innehåller Bla. rågflingor, linfrö, fullkornsrågmjöl och surdeg.
Usage
38% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1350g Extra bagerivetemjöl, 800g Frukostråg, 200g Sirap Mörkbrun, 70g Jäst, 30g Salt. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+7 minuter. Liggtid: 15 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.