Danskt rågbröd 25kg

Item No. 3945 Print preview
Danskt Rågbröd är en brödbas med surdeg och fröer för grova och osötade brödtyper. Innehåller mältade rågflingor, solroskärnor, linfrö och surdeg.
This product cannot be ordered at the moment.

Description

Danskt Rågbröd är en brödbas med surdeg och fröer för grova och osötade brödtyper. Innehåller mältade rågflingor, solroskärnor, linfrö och surdeg.

Usage

Danskt rågbröd. 100% dosering. Grundrecept: 1000g Vatten, 1650g Danskt Rågbröd, 40g Jäst. Degtemperatur: 26 grader. Blanda alla ingredienserna sakta 15 minuter. Liggtid: 30 minuter. Väg upp degämnen och placera i form (bröd 600g). Jäs i jässkåp och baka av.
    Loading
    Loading