Per Sjöblom och Kokobello

Per Sjöblom
Balders Bröd
Per Sjöblom är född och uppvuxen i Åkersberga. Där bor han fortfarande kvar och jobbar sedan 2012 på Balders Bröd, där Per idag är bagerichef. Per har lång erfarenhet inom branschen och började 1986 som konditorilärling på Zanders Konditori i Vaxholm, och har sedan dess jobbat på en rad bagerier på olika orter runt om i landet. Per gillar att experimentera med olika smakkombinationer och när han beslutade sig för att söka till Mack-SM 2020 så såg han mackan Kokobello framför sig direkt – ett aprikos- och valnötsbröd med vitkål stuvad i kokosgrädde, rödlök och pepparrot, smörstekta champinjoner och marinerade tomater med en fetaost- och avokado-kräm. Nu hoppas han att hans oväntade smakkombination ska inspirera, väcka nyfikenhet och bli Sveriges bästa macka 2020.
Kokobello
