Forest Berry
Recept: Magnus Hellman
Fler recept hittar du på BakeIT.se
Fler recept hittar du på BakeIT.se
Hallon- och blåbärsmuffins med ett knäckigt mandelskal.
Cirka 30 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
01382 Muffinsmix Amerikansk ljus
1 000
21821 Ägg frigående L
360
15193 Rapsolja KåKå
350
Vatten
220
50010 Blåbär
400
46184 Topfil Hallon 60%
300
01603 Crustex pulver (Toscin)
200
62171 Mandelspån naturell
100
Totalt
2 930
Forest Berry
1. Tina blåbär.
2. Blanda vatten, olja, ägg och muffinsmix väl med vinge i cirka 4 minuter på mellanhastighet. Tillsätt blåbär i slutet. Spritsa i Topfil Hallon.
3. Blanda Crustex och mandel i en skål och strö över. Baka av på 190°C i 20–30 minuter.