Petit Choux Mix 10 kg

Item No. 35043 Print preview
En lättanvänd bas för tillverkning av Mariabullar och eclairer. Dosering: 40%
This product cannot be ordered at the moment.

Description

En lättanvänd bas för tillverkning av Mariabullar och eclairer. Dosering: 40%

Usage

1000 g Choux Pastry Mix and 1500 g water 40-50°C. Add and mix for approx. 3 minutes at medium speed. Rack oven: Alt. 1) Bake approx 25 min. at 230°C, 15-20 sec. steam in the beginning, damper open ¼ after 10 min.(increase in volume of 3½-4 times). Alt. 2) Bake approx 30 min. at 210°C,damper open ¼ (increase in volume of 3 times). Deck oven: Alt. 1) Bake 20-25 min. at 240-220°C falling temperature, damper open approx ¼ (increase in volume of 3½-4 times).Alt. 2) Bake approx 35 min. at 220-20
    Loading
    Loading