Välkommen till vår take away-familj!

Utforska vårt sortiment av läckra mackor, croissantbullar eller varför inte pannkakor som är perfekta att ta med sig vart du än går. Vi har tagit fram recept som passar alla. Låt äventyret börja med en tugga i taget!

Grabba en macka!

Ven är en brödbas av vete och potatis som ger ett saftigt ljust bröd. Kan med fördel användas till hamburgerbröd och korvbröd. Innehåller potatisflingor och fullkornsrågmjöl.
Recept
Ven brödbas
Recept
Shrimp me up BASIC
Recept
Shrimp me up LYX
Take me Away
Smörgåspåse med fönster

Croissant Bun

Dessa klassiska franska bakverk är kända för sin smöriga smak och luftiga konsistens. Oavsett om bullen äts till frukost, som mellanmål eller till en kopp kaffe är croissantbullar alltid en uppskattad del av bakverksutbudet.
Recept
Croissant Bun grundrecept 
Recept
Croque Monsieur BASIC
Recept
Ham and Cheese LYX
Take me Away
Smörgåspåse med fönster

Pannkakor

Dessa fluffiga små kreationer serveras vanligtvis i staplade högar likt bilden intill. Perfekta för en lyxig helgfrukost eller som ett sött tillskott när som helst på dagen.
Recept
Honung och Bacon
Recept
Äpple och Kanel
Recept
Hallon och Blåbär
Take me Away
Salladsskål 500 ml

Mejeriprodukter

Komplettera dina take away-paket med mejeriprodukter från vårt sortiment. De passar perfekt till exempelvis frukostpaket.
Upptäck nu

Take me away

Upptäck våra stilfulla och praktiska take away-förpackningar för mackor och sallader. Förpackningarna är inte bara högkvalitativa utan även estetiskt tilltalande.
Upptäck nu

Gott att ta med

Fler inspirerande recept samt tips på stilfulla och praktiska take away-förpackningar hittar du i vår broschyr "Inspo Take Away".
Inspirera mig

Du kanske också är intresserad av...


Glass

Sommardryck

Take me away

Loading
Loading