Croissant Buns Aprikos
Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Denna unika och moderna croissant bun har verkligen tagit världen med storm! Fyll de runda croissanterna med valfri fyllning. Här kommer recept med aprikossylt!
Croissant Buns Aprikos
Cirka 10 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
50507 Croissant Bun
850
07015 Aprikossylt
150
12233 KåKå Non Temp Mörk Lyx
100
36827 Krokantströssel
50
Totalt
1 150
Croissant Buns Aprikos: Tina bullen i rumstemperatur i cirka 60 minuter. Lägg bullen i en silpatform*, spraya undersidan på en plåt och lägg över, tyng ner med ytterligare två plåtar. Baka av på 180°C i 25 minuter och låt svalna. Fyll bullarna med aprikossylt. Ställ bullen i formen. Värm Non Temp och spritsa uppe på bullen, strö över krokantströssel och dekorera med valfri dekor.