Fudge mint och mjölkchoklad

Recept: Carolina Magnusson

Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Fudge med smak av mint och mjölkchoklad med en mjuk och härlig konsistens. Förvara fudgen svalt för bättre hållbarhet. 


Fudge mint och mjölkchoklad

cirka 320 stycken

Artnr. Namn
Vikt (g)
Fudge Mjölkchoklad 

20239 Strösocker
720
27815 Vispgrädde 36%
600
12229 KåKå Choklad Ljus 43%
400
20120 Sirap gul
160
27826 Smör normalsaltat Valio
100
Fudge Mint

20239 Strösocker
720
27815 Vispgrädde 36%
560
12227 KåKå Choklad Vit 37%
400
20120 Sirap gul
160
27826 Smör normalsaltat Valio
100
060821 Delipaste Mint
24
 
Totalt
3 944
 
 

Fudge mint och mjölkchoklad: 
Fudge Mjölkchoklad: Lägg choklad i en plastbunke och övriga ingredienser i en kastrull. Koka till 120°C och häll sedan över chokladen. Rör om snabbt och bred ut på plåt 45x60 cm med bakplåtspapper. Låt fudgen stelna och torka ut innan du kokar mintfudgen. 
Fudge Mint: Lägg choklad i en plastbunke med mintpasta och övriga ingredienser i en kastrull. Koka till 120°C och häll sedan över chokladen. Rör om snabbt och bred ut över mjölkchokladfudgen. Låt stå svalt någon timme och skär sedan upp i lagom stora bitar.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


KåKå Choklad Ljus 43% 
KåKå Choklad Vit 37% 
Dekal LIKE Rosa 
Polyband matt rosa 


Laddar
Laddar