Fudge med vit choklad och kola 

Recept: Christian Eek 
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Fudge kokad på grädde, smör, socker och choklad. Söt men så god! 

Artnr. Namn
Vikt (g)
Fudge Kola

20239 Strösocker
360
27815 Vispgrädde 36%
280
12227 KåKå Choklad Vit 37%
200
20120 Sirap Gul
80
060741 Delipaste Karamell
60
27826 Smör normalsaltat Valio
50
Fudge Vit Choklad 

20239 Strösocker
360
27815 Vispgrädde 36%
280
12227 KåKå Choklad Vit 37%
200
20120 Sirap Gul
80
27826 Smör normalsaltat Valio
50
Totalt
2 000
 
 

Fudge med vit choklad och kola: 
Fudge Kola: Lägg choklad i en plastbunke med kolapasta och övriga ingredienser i en kastrull. Koka till 115°C och häll sedan över choklad. Rör om snabbt och bred ut i form cirka 25x30 cm. 
Fudge Vit Choklad: Lägg choklad i en plastbunke och övriga ingredienser i en kastrull. Koka till 115°C och häll sedan över choklad. Rör om snabbt och bred ut över kolafudgen. Låt stå svalt någon timme och skär sedan upp i lagom stora bitar. För att fudgen ska torka ut något kan man låta den stå i rumstemperatur, då torkar ytan på fudgen. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


KåKå Choklad Vit
Delipaste Karamell
Påse med botten
Dekal Go' Jul


Laddar
Laddar