Glutenfritt grovbröd
med Sprouted Buckwheat
Flakes

Recept: Magnus Hellman
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Ett fylligt och smakrikt rågbröd som är rikt på fröer, toppat med Sprouted Buckwheat Flakes och som dessutom är glutenfritt.


Artnr. Namn
Vikt (g)
Vatten
3 250
01030 Grovbrödsmix, Glutenfri
5 000
214071 Jäst Bageri Original
150
Topping

22520 Sprouted Buckwheat Flakes
160
 
Totalt
8 560
 
Arbetsbeskrivning

Degbearbetning
5 min
Degtemperatur
28 °C
Rasktid
ca 50 min
Rasktemperatur
35 °C
Fuktighet
75%
Insättningstemperatur
250 °C
Avbakningstid 
ca 35 min
 
 
Blanda alla ingredienser och väg upp i formar. Toppa med Sprouted Buckwheat Flakes. Jäs i jässkåp och baka av, 200°C i cirka 35 minuter.
Fler recept hittar du på vår inspirationssida

 

Från receptet


Glutenfri Grovbrödbas
Sprouted Buckwheat Flakes
Jäst Bageri Original
Påse KåKå Grå

Laddar
Laddar