Grundrecept Sorbetbas

Gelatorecept

Glöm allt du vet om glass - egentillverkad Gelato förvandlar din glassdisk till något alldeles extra. Alla råvaror i vårt sortiment är kvalitetssäkrade och håller högsta kvalitet - vi erbjuder till exempel franska fruktpuréer från Ravifruit och belgisk choklad från Belcolade. Glöm inte att egentillverkad, smakrik Gelato driver trafik till din butik och ökar försäljningen. 


Namn
Vikt (g)


Vatten
1 000
Strösocker
790
Essentia 50/Nevefrutta
130
Ravi fruktpuré
2 000
Växtfiber
80
Jilk
10


Vatten, strösocker och essentia 50/nevefrutta blandas och värms till 65 grader. Låt stå minst 20-30 minuter, men helst över natten. Kan även blandas samma dag, utan uppvärmning. Tillsätt Ravi fruktfuré, växtfiber och jilk.

Fler recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Puré Hallon
Puré Passionsfrukt
Puré Melon
Puré Fikon

  • KÅKÅ AKTUELLT
  • NÄSTA DAG LEVERANS
  • ERBJUDANDEN
  • NYA PRODUKTER
Laddar
Laddar