Hallon- och marsipanbakelse
Alla Hjärtansdagsbakelse med Hallonmousse. Dekorerad med marsipankant och hallonkrisp.
Hallon- och marsipanbakelse
cirka 20 styckenArtnr. Namn
Vikt (g)
59523 Rulltårta Kapsel Ljus
500
07402 Hallonsylt
100
14531 Vaniljkräm
100
Hallonmousse
27168 Vispgrädde 40%
1 000
Vatten
250
1693 Hallonmousse
200
Dekoration
048021 Marsipan Röd
500
37021 Hallonkrisp frystorkad
20
123041 With Love Seal
20
Totalt
2 690
Hallon- och marsipanbakelse: Blanda moussepulver och vatten, låt stå några minuter. Blanda därefter ner lättvispad grädde. Stick ut runda bitar Ø5,5 cm av rulltårtsbotten. Spritsa hallonsylt på botten. Spritsa mousse och lägg på botten. Spritsa vaniljkräm och lägg på botten. Stryk upp med lite mousse. Kavla ner marsipanen till 1,5 mm och skär bitar om cirka 18x4,5 cm. Fäst på bakelsernas sida och spritsa en stor rosett av mousse på toppen. Pynta med krossad hallonkrisp och dekor.