Kanelknäcke 

Recept: Christian Eek 
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Juligt grahamsknäcke med smak av kanel. 


Artnr. Namn
Vikt (g)
Vatten
1 000
22826 Grahamsmjöl Fint
850
22802 Bagerivetemjöl Extra
850
20173 Sirap Malt
200
214071 KronJäst för Matbröd
100
21134 Bagerisalt Suprasel
40
666039 Kanel mald
20
 
Totalt
3 060
 
 

Kanelknäcke: Blanda alla ingredienser och låt vila i 120 minuter. Kavla ut tunt, cirka 1,5 mm, och nagga. Stansa ut och placera på plåt och låt vila i cirka 60 minuter under plast i rumstemperatur. Baka av. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Grahamsmjöl
Kanel mald
Påse med botten
Dekal Go' Jul


Laddar
Laddar