Pink Eclair
Alla hjärtans dag är en speciell dag Och vad kan vara mer perfekt än att överraska älskade med läckra bakelser?
Pink Eclair
cirka 25 styckenArtnr. Namn
Vikt (g)
35042 Petit Choux Mix
400
Vatten
600
01375 Glasskrämsmix
200
Vatten
100
14531 Vaniljkräm
150
1693 Hallonmousse
125
27062 Vispgrädde 40%
500
17128 Fondantpasta
50
12233 KåKå Non Temp Mörk Lyx
10
1442 Röd flytande färg
2
Totalt
2 137
Pink Eclair : Blanda ihop petit choux-mix och varmt vatten (50–60°C) med vinge. Spritsa ut eclairer på plåt med papper. Baka av på 210°C i 20–25 minuter. (Tips: Spritsa längder och frys in, ta ut och låt tina lite, sedan dela upp i passande längd.) Värm Fondant till cirka 45°C och färga med lite röd färg. Doppa toppen på eclairen och låt stelna, sedan dela på längden. Blanda vatten och hallonmoussepulver, tillsätt lättvispad grädde. Spritsa vaniljkräm i botten och spritsa sedan hallonmousse. Sätt sedan på locket och dekorera med smält Non temp.