Saffransbiscotti

Recept: Carolina Magnusson
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Saffransbiscotti med hackad mandel. 


Saffransbiscotti

Cirka 220 stycken
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
20239 Strösocker
1 350
15123 Delikatessmargarin
1 000
21828 Helägg flytande
900
22818 Vetemjöl Konditori
3 000
364141 Vanillinsocker
60
48248 Bakpulver
40
62172 Mandel hel brun
400
1478 Saffran Hbg Classic
50
 
Totalt
6 800
 
 

Saffransbiscotti: Grovhacka mandel och lägg i en bunke. Blanda margarin och socker med vinge i en kittel, cirka 2 minuter på mellanhastighet. Sänk hastigheten och mata ner ägg. Häll i de övriga ingredienserna och kör degen tills den precis går ihop. Dela degen i bitar om 450 gram och rulla ut till en plåts långsida. Lägg tre längder på varje plåt och baka av cirka 15–20 minuter i 200°C. Ta ut från ugnen och dela längderna i bitar om 30 gram. Lägg bitarna med snittytan upp och baka ytterligare i cirka 15 minuter i 200°C. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Saffran Hbg Classic
Delikatessmargarin
Mandel hel brun
Dekal "God Jul"


Laddar
Laddar