Semlecupcake
Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Vem har sagt att man inte kan servera cupcake som dessert?
Semlecupcake
Cirka 45 stycken
Artnr. Namn
Vikt (g)
01770 Muffinsmix Neutral
1 000
15193 Rapsolja KåKå
400
Vatten
400
27168 Vispgrädde 40%
1 500
4068 Semlefyllning Lyx
900
20210 Florsocker
30
Totalt
4 230
Semlecupcake : Blanda Muffinsmix Neutral med olja och vatten väl med vinge i cirka 5-7 minuter (mellanhastighet). Fyll muffinsformar till två tredjedelar, cirka 70 gram. Baka av i 180°C, cirka 25 minuter. Skär av locket, spritsa på semlefyllning och grädde. Sätt på locket och damma med florsocker.